Banana Split Cake

Posted on December 26, 2015 in Blog, Recepten | 0 comments

Paula Deen

Niveau gemakkelijk
Voorbereidingstijd: 15 minuten
Baktijd: 8 minuten
Totale bereiding 23 minuten
Porties 15-20 personen

Ingrediënten:

  • 567 gram  ananas (uit blik) heel fijn gesneden, uitgelekt
  • 2 bananen, (of 3), gesneden
  • 455 gram suikerbakkerspoeder (poedersuiker)
  • 2 eieren
  • 340 gram boter
  • 900 gram geplette Digestive biscuits
  • 350 gram slagroom topping spuitbus (lekkerder als je vers klopt met klopfix  😉 )

Voorbereiding

  1. Verwarm de oven tot 175 C °.
  2. Voor de korst, meng gemalen biscuits en 115 gram boter. Bedek bodem met bakpapier en zijkanten met een strook bakpapier van een 30 x 25 cm bakpan. Doe Digestive mengsel in de bakpan. Bak korst gedurende 5 tot 8 minuten.
  3. Klop eieren, 225 gram boter en de suikerbakkerspoeder luchtig. Spreid mengsel over de gekoelde korst. Voeg laagje gemalen ananas en laag van gesneden bananen. Dek af met slagroom topping en bestrooi met noten of koekkruim en bananen plakjes. Koelkast gedurende 2 uur.
follow and like:
251

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *