Apple Pie Macarons

Posted on December 27, 2015 in Blog, Recepten | 0 comments

Pneumatic Addict

Als je een beetje meer wilt leren over de Franse macarons en het bakken van de schelpen, klikt u hier voor de tutorial. Ik maak twee verschillende vullingen, terwijl de schelpen bakken. De appelvulling is een beetje aan de vochtige kant voor wat macarons betreft. Om er voor te zorgen dat de appelvulling niet uit de macarons loopt, spuit je eerste, een ring vulling van roomkaas.

Vervolgens spuit een matige hoeveelheid appelvulling in het midden van de roomkaas ring.

Voeg nog een schelp op de top, licht bestuiven met kaneel, en boem! Appeltaart macarons.

Ik was verbaasd hoeveel deze kleine juweeltjes me doen herinner aan appeltaart. Je proeft niet echt heel veel van de roomkaas. De mix van het nootachtige koekje, gekruide appel, en door de rijke creaminess smaakt het echt als appeltaart.

Voor deze macarons, gebruikte ik zowel amandel en cashewnoten meel. Ik heb zowel amandel en cashewnoten meel gevonden (reformhuizen). Maak je geen zorgen, als je niet beide kunt vinden, kunt u gewoon amandel meel gebruiken, of maak je eigen door de rauwe noten in de keukenmachine te gooien. Pas op stop op tijd anders word het pasta!

Ingrediënten:

Macarons:

  • 115 gram fijn gemalen cashewnoten maaltijd
  • 115 gram fijngemalen amandelmaaltijd
  • 365 gram poedersuiker
  • 3 eiwitten (bij kamertemperatuur)
  • 55 gram kristalsuiker

Apple Vulling:

  • 3 middelgrote appels, geschild, zonder klokhuis en fijngesneden
  • 1 eetlepel citroensap
  • 55 gram bruine suiker
  • 1 theelepel kaneel
  • klein snufje nootmuskaat
  • 14 gram boter
  • 3 eetlepels maïzena
  • 1/2 theelepel vanille

Roomkaas Vulling:

  • 115 gram zacht geworden roomkaas
  • 30 gram zachte boter
  • 44 gram poedersuiker
  • 4-5 eetlepels crème fraîche 
  • 1/2 theelepel vanille

Bereidingswijze:

Macaron:

  1. Zeef amandel meel, cashew meel en poedersuiker samen in middelgrote kom.
  2. Klop de eiwitten in de roestvrijstalen kom tot schuim. Giet langzaam de in kristalsuiker en klop tot zachte piek stadium, maar voordat het stijve pieken vormt.
  3. Verwerk de droge ingrediënten met de eiwitten door het voorzichtig erdoor te vouwen. Ongeveer 40 slagen. Beslag moet de consistentie hebben van gesmolten lava.
  4. spuit 3 cm cirkels op bakpapier op een bakplaat.
  5. Tik stevig bakplaat stevig op het aanrechtblad 2-3 keer om de luchtbellen te verwijderen.
  6. Laat ongeveer 40-60 minuten rusten.
  7. Bak op 145 graden gedurende ca.. 12 min. U wilt dat de schelpen omhoog komen, maar niet bruin worden.

Appel Vulling:

  1. Plaats de gehakte appels in keukenmachine en puls tot bijna glad. Je wilt het klonteriger dan appelmoes, maar soepel genoeg om in een spuitzak te doen.
  2. Giet appel mengsel in pan. Voeg citroensap, bruine suiker, kaneel en nootmuskaat toe. Roer samen en kook op matig vuur tot het net begint te koken.
  3. Roer de boter erdoor.
  4. Schep een paar eetlepels appel mengsel in een kleine, aparte kom. Mix met de maïzena en klop eventuele klontjes eruit.
  5. Giet maizena mengsel in het appel mengsel, roer en breng het aan de kook.
  6. Kook tot het is ingedikt. Haal van het vuur en roer de vanille erdoor.
  7. Laat volledig afkoelen en schep in de spuitzak.

Roomkaas en het vullen:

  1. Met een elektrische mixer, room samen met de zachte roomkaas en boter kloppen.
  2. Voeg poedersuiker en vanille Toe.
  3. Klop de slagroom en voeg deze een eetlepel per keer toe, tot het glad en romig is.
    Schep in spuitzak met kleine, ronde punt.
  4. Pijp een ring van roomkaas aan de platte kant van de macaron schelp om de het te kunnen vullen. Vul ring met appel vulling. Sandwich met een tweede macaron schelp en bestuif licht met kaneel. Bewaar in de koelkast.
  5. Macarons moeten eigenlijk ten minste 24 uur rijpen om de perfecte smaak en textuur te bereiken, maar vanwege het hoge vochtgehalte van deze vulling, Raad ik je aan om ze te eten tussen de 6 en 24 uur.
follow and like:
251

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *