Death By Oreo Cupcakes

Posted on December 25, 2015 in Blog, Recepten | 0 comments

Zijn waarschijnlijk de beste Oreo cakes die ik ooit heb geprobeerd.  Ik gebruik een donkere chocolade fudge cake mix in plaats van alleen een gewone chocolade cake mix, deze combineert echt goed met de koekjes en geeft de taarten net een beetje meer smaak. Dus, in dit recept Oreo in de cake, in het frosting en onderin een Oreo verrassing. Inderdaad, je zet een hele Oreo op de bodem van de cupcake. De cookie blijft stevig, waardoor het een beetje interessanter maakt om te eten. De zachte cake, maar geeft een echt lekker crunch. Algemeen genomen is dit een geweldige cupcake. Super vol van smaak en zo leuk !! Genieten.
Geschatte Baktijd: Ongeveer 25 tot 30 minuten

Ingrediënten:

 • 1 pakket Oreo koekjes, normaal formaat
 • 1 pakket Mini Oreo koekjes, voor decoratie (optioneel)
 • 1 pakket chocoladetaart mix (mix volgens de aanwijzingen op de doos)
 • 225 gram roomkaas, kamertemperatuur
 • 135 gram ongezouten boter, kamertemperatuur
 • 1022 gram  poedersuiker
 • 1 theelepel vanille-extract
 • baking cups
Death By Oreo Cupcakes

Bereidingswijze:

 1. Verwarm de oven voor op 175 C. Meng cake mix volgens de aanwijzingen (nog niet bakken).
 2. Plaats de baking cups in het bakblik voor cupcakes, plaats een normaal formaat Oreo cookie in de bodem van elke baking cup.
 3. Neem de helft van de resterende koekjes en hak ze grof en voeg aan de cake mix. Vul de baking cups. Bak 15 minuten (of volgens de verpakking instructie). Terwijl cupcakes bakken maken we de frosting.
 4. Klop de boter en roomkaas. Vanille toe te voegen, voeg poedersuiker langzaam tot het goed gemengd is.
 5. Hak resterende normale grootte Oreos zeer fijn (ik doe de koekjes in de keukenmachine in plaats van te hakken dit werkt heel goed). Toevoegen aan de frosting. Als de cupcakes zijn afgekoeld spuit je toefen van de frosting op de cupcakes. Decoreer de cupcakes met Mini Oreos.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Helaas, op zowel beeld als tekst berusten copyright