Kaneel Karamel Koekjes

Posted on January 4, 2016 in Blog, Recepten | 0 comments

Jocelyn


http://insidebrucrewlife.com/

Wil je een heerlijk koekje met een leuke snoep verrassing in het centrum? Deze Kaneel Karamel Koekjes zijn makkelijk te maken en tovert een lach op ieders gezicht wanneer ze het verborgen centrum ontdekken. Deze eenvoudige kaneel koekjes heb een verrassing die iedereen zal onthouden een centrum van karamel centrum!

Dus, verrassingen ... hou je er van, of zou je zonder kunnen?

Ik moet zeggen dat ik zelf geen grote fan ben van verrassingen. Ik wil graag weten wat er gaat gebeuren en wanneer het gaat gebeuren. Deze eenvoudige kaneel koekjes heb een verrassing waar ik wel heel blij van word! Kaneel koekjes met een heerlijk karamel centrum zijn ideaal voor cookie jar kadootjes.

Deze luchtige kaneelkoekjes lijken allemaal onschuldig, toch? Dat is totdat je er in bijt en het zachte karamel centrum vind! Geef een doos van deze koekjes aan je vrienden cadeau, leun achterover en kijk naar die verraste reactie die zal komen wanneer ze de zachte karamel centrum ontdekken. Het is onbetaalbaar!

 

Kaneel Karamel Cookies
Voorbereidingstijd: 45 minuten
Baktijd: 10 minuten
Genoeg voor 24 koekjes

Ingrediënten:

 • 1 witte cake mix Duncan Hines
 • 1 ei
 • 8 eetlepels boter, gesmolten
 • 115 gram roomkaas, zacht
 • 2 theelepels kaneel
 • 1 zak Milky Way mini's
 • 3-4 eetlepels kaneelsuiker
Kaneel Karamel Koekjes

Bereidingswijze

 1. Klop de cake mix, eieren, en gesmolten boter tot een zacht deeg. Voeg de roomkaas en kaneel toe en weer klop tot goed gemixt is. Zet in de koelkast minstens voor 30 minuten.
 2. Rol het deeg in een en verdeel in 24 stukken, rol er ballen van. Druk elke bal plat en plaats een Milky Way in het centrum. Vorm het deeg rond de candy bar en rollen in een bal weer. Rol de bal deeg in de kaneelsuiker en plaats op een bakplaat.
 3. Bak op 176 C gedurende 10 minuten. Haal uit de oven en laat afkoelen op de bakplaat gedurende 2 minuten. Opslaan in een afgesloten container. Maakt 24 koekjes.

Tip:

 • Als u de kaneelsuiker niet kunt vinden of je wil het liever niet kopen, kunt u ook gebruik maken van 3 eetlepels suiker en 1 theelepel kaneel.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Helaas, op zowel beeld als tekst berusten copyright