Bestellen & Informatie

Informatie

Na het bekijken van de zoete zaligheden van Torta Deliziosa wilt u nu de praktische informatie. Wat kost een bruidstaart? En de andere zoete zaligheden? Hoe werkt het bestellen en bezorgen? Hoe zit dat met die smaken? Enne.. echt? Eetbare prints? En kan ik ook etagères huren? U leest het allemaal op deze pagina’s.

Bestellen en Bezorgen

Torta Deliziosa maakt alle producten op maat naar uw wensen. Zo krijgt u het perfecte ontwerp voor uw bruiloft, verjaardag of andere speciale gelegenheid. Omdat geen enkele bestelling hetzelfde is, bent u er zeker van dat u iets unieks aan uw gasten kunt aanbiedt. De vanaf-prijzen zijn hier te vinden. De prijzen kunnen variëren, afhankelijk van de complexiteit van de bestelling.

Wilt u precies weten waar u aan toe bent wat de prijzen betreft, neemt u dan contact op met ons voor een vrijblijvende prijsopgave. Of maak een afspraak voor een proeverij waarbij we al uw wensen kunnen bespreken. De agenda van Torta Deliziosa loopt snel vol, wacht dus niet te lang met het maken van een afspraak. Wilt u een bruidstaart (al dan niet met sweet table) dan raden we minimaal drie maanden van tevoren aan, voor boekingen van sweet tables of andere zoete zaligheden raden we vier weken aan.

Torta Deliziosa is gevestigd in Zuid-Holland en bezorgt in heel Nederland. Bezorgkosten zijn gebaseerd op afstand (met minimum ordergroottes, afhankelijk van de afstand). Afhalen in Honselersdijk gedurende onze openingstijden is altijd gratis. Voor vragen, opmerkingen of bestellingen, neem contact met ons op via het contactformulier of per telefoon: 0174 729 629.

error: Helaas, op zowel beeld als tekst berusten copyright