Uitvaarttaarten en Afscheidstaarten

TortaDeliziosa Uitvaarttaarten Veigen lavendel olijven taart

Uitvaarttaarten

Uitvaarten worden steeds persoonlijker. De tijd van koffie en cake is voorbij en maakt plaats voor een uitvaart op maat. Zo komt het steeds vaker voor dat Torta Deliziosa bijzondere taarten of sweet tables verzorgt voor een afscheid. Precies volgens de wens van de overledenen of de nabestaanden. Een mooie taart met een laatste wens erop bijvoorbeeld. Een taart met sweet table die aansluit op een hobby of passie van de overledene. Alles kan worden afgestemd op de manier die is gekozen om afscheid te nemen. Vaak hoort daar de keuze bij om het leven van de overledene ook te vieren. Het assortiment van Torta Deliziosa kan daar op worden aangepast. Van uitbundig tot ingetogen, Torta Deliziosa biedt keuze uit tal van mogelijkheden. De taart of sweet table wordt met liefde bereid met de beste ingrediënten.

Een uitvaarttaart van Torta Deliziosa bestaat uit één of meerdere lagen, precies zoals u het wenst. Voor de smaak en vulling zijn er tal van mogelijkheden. Hetzelfde geldt voor de sweet tables die gesierd wordt door cupcakes, cakepops, macarons en ander lekkers in het thema en de smaken waarvoor u kiest. Eigenaresse Daphne Zanonni-Jansen adviseert u graag over de mogelijkheden. Indien gewenst kleedt Daphne de tafel zelf ook aan op het gekozen thema.

Bij een uitvaart of afscheid moet u in een korte tijd veel beslissen en regelen. Dat kan overweldigend zijn. Door Daphnes ervaring kan zij in een gesprek snel tot de kern komen en uw uitvaartondernemer helpen met het besluit over de te kiezen taart en/of sweet table. Heeft u veel tijd nodig, dan krijgt u die. Wilt u in de rij van alle beslissingen snel en deskundig advies dan bent u bij Torta Deliziosa ook aan het juiste adres. Samen zorgen we dat de cake bij de koffie wordt vervangen door een toepasselijke, mooie taart of sweet table die mooi aansluit op de uitvaart.

Maatwerk

Torta Deliziosa maakt al jaren taarten en sweet tables voor speciale gelegenheden. Daphne heeft een achtergrond in de grafische vormgeving en staat voor mooi vormgegeven en smakelijke producten van goede kwaliteit. Zij verzorgt alle producten op maat naar uw wensen. Zo krijgt u een uniek ontwerp. Hetzelfde geldt voor de uitvaarttaart en de sweet tables voor het afscheid van een dierbare. Torta Deliziosa werkt met vanaf-prijzen maar de ervaring leert dat de prijzen kunnen variëren, afhankelijk van de complexiteit van de bestelling.

Wilt u meer weten, neem contact op over de mogelijkheden. Vul het contactformulier in of bel met 0174 729 629.

error: Helaas, op zowel beeld als tekst berusten copyright