Wie is…

Even voorstellen: Daphne Zannoni-Jansen

 Daphne Zannoni JansenDaphne Zannoni-Jansen is de trotse eigenaar van Torta Deliziosa oftewel Heerlijke Taart. Sinds 2009 maakt zij unieke bruidstaarten en andere zoete zaligheden waarover u leest op deze site. Als voormalig grafisch ontwerper staat Daphne garant voor het ontwerpen van de mooiste en origineelste (bruids)taarten. Alles met de hand en vol liefde bereid zodat niet alleen de buitenkant van haar producten mooi is maar ze van binnen ook nog eens heerlijk smaken!

 

Welkom bij Torta Deliziosa

Torta Deliziosa staat voor persoonlijke aanpak en service. Daphne ontvangt aanstaande bruidsparen in haar gezellige zolderstudio voor een heerlijke proeverij. Tijdens de proeverij bespreekt zij de ideeën over het thema, de kleuren en de smaken van de bruidstaart. Van champagne en witte chocolade tot mojito en passievrucht. Vorm, vulling, versiering… samen komt u tot het ontwerp van de taart: klassiek, stoer, romantisch, gek of bling bling. Met eetbaar kant, linten of bloemen van suiker of echte bloemen; alles is mogelijk. Zelfs een taart die ondersteboven hangt! En Daphne kan meer. Zo kan elke taart worden gecombineerd met cupcakes, cakepops of ander lekkers.

 

Prachtig vak

Voor Daphne is het maken van taarten en lekkernijen echt een passie. Ze volgt de internationale ontwikkelingen en trends op de voet en gaat geregeld naar workshops om zich te blijven ontwikkelen. Met andere bakkers en ontwerpers wisselt ze ideeën uit. “Ik ben altijd op zoek naar vernieuwing. Zo kan ik voor elke bruiloft of andere feestelijke gelegenheid voor iets moois en vaak ook unieks zorgen. Als het trouwseizoen nadert, dan betekent dat drukke tijden maar ook nieuwe uitdagingen en dankbare bruidsparen. Het is een prachtig vak.”

 

Met anderen

Omdat Torta Deliziosa steeds meer groeit, werkt Daphne geregeld samen met vertrouwde partners en een klein team dat haar ondersteunt bij het maken van haar heerlijke taarten. Alleen op die manier kan zij waarborgen waar zij voor staat: handgemaakte taarten, met liefde bereid.
Torta Deliziosa is geregeld te vinden op beurzen, in de media en bij zogeheten styled shoots waar Daphne de zoete aankleding van foto sets verzorgt.

Ook kennis maken met Daphne en haar heerlijke producten? Bel haar op 0174 729 629 of vul het contactformulier in.

Adres

Patrijslaan 42
2675 VZ Honselersdijk

Telefoon

0174 - 729 629

Openbaar vervoer

Bus lijn 86
Bus stop
Nederhof, Honselersdijk
7 min lopen naar Patrijslaan 42

Torta Deliziosa openingstijden waarop we bereikbaar zijn.
Zondag en Maandag : gesloten
Dinsdag: 10:00 uur - 17:00 uur
Woensdag: gesloten
Donderdag: 10:00 uur - 17:00 uur
Vrijdag: 10:00 uur - 17:00 uur
Zaterdag : 11:00 uur - 17:00 uur 
Torta Deliziosa is geen winkel. Wij verzoeken u voor bezoek een afspraak te maken. Ik ontvang uw bestelling graag via het contactformulier op deze website, zodat ik erop kan reageren als ik aan het werk ben.

Bestellingen worden op afspraak afgehaald of bezorgd.
Proeverijen vinden plaats op afspraak, vul het contactformulier in en vraag naar de mogelijkheden.

error: Helaas, op zowel beeld als tekst berusten copyright